Panzej 2012.01.06. 21:32

Papíron tilos

Friss helyszíni tudósítás egy kocsmából. Csak rövidhír, mert az ovis mamákkal bandázom, nem lehet csak úgy határozatlan időre lelécelni.

Szóval. Meg vagyok lepve. Dohányzási tilalom ide vagy amoda, itt, kérem, meglehetősen sokan cigarettáznak. No nem a mi csapatunk, hanem a párocska ott szemben a fal melletti asztalnál, a két emós leányzó a bejárat mellett, meg a csocsózó fiatalok közül egy-kettő.

Mamatársak szerint ez egyáltalán nem szokatlan és egyáltalán nem korlátozódik az ilyen alagsori kis vendéglátóegységekre, sőt. Pár nappal ezelőtt valami flancos étteremben is előfordult, hogy a pincérek figyelmeztetés helyett inkább falaztak a bagózó vendégnek.

- Most min csodálkozol? - néztek rám nevető szemekkel az asztalnál. - Ez még mindig Magyarország!

Igaz, majd' elfelejtettem. Nem is értem, mit füstölgök itt...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panzej.blog.hu/api/trackback/id/tr983525216

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Dohányzásellenes törvény 2012.01.12. 16:27:10

> 2012. január 1-től tilos a dohányzás a kocsmákban, éttermekben és lényegében minden zárt közforgalmú helyen, bár a hatóságok 3 hónapig még nem büntetnek a szabály megsértése miatt. Két nappal a nemdohányzók védelméről szóló törvény szigorításána...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

treszka 2012.02.08. 00:07:57

Kedves panzej! Ez ma sincs másképp. Én már csak tudom :)
A rokker kuzin
süti beállítások módosítása