Panzej 2010.05.17. 22:59

Net-sirámok

Na, most aztán teljesen el vagyok vágva a külvilágtól. Nincs telefon, nincs internet, nincs tévé. Brit tudósok által bizonyítottan beszűkült anyaként a természet is kacagva sújt le rám, no meg a UPC-re, ahol negyedórás gombnyomkodás után is csak annyit közöl velem a géphang, hogy ha nem vele akarok tovább gombokat nyomogatni, akkor a várakozási idő jelenleg több, mint tíz perc. És ez még mindig jobb annál, mint amikor a nullás menügomb, amelynek megnyomása a gépkisasszony megaszondása szerint magához az Élő Ügyintézőhöz kapcsolna engem, nem is létezik. Legalábbis ugyanazon gépkisasszony szerint, akivel ráadásul még vitatkozni sem lehet, és ordítozni sem érdemes.

Azért azt meg kell hagyni, gépkisasszony tulajdonképpen nagyon felhasználóbarát, bármelyik oldalt is nézem. Én ugyanis kisebb bosszankodással, magamban a viharral magyarázkodva elég hamar leteszem a kagyót, mert persze a “tíz percnél több várakozási idő” akár egy órát is jelenthet, magasságos UPC pedig úgy csinálhat, mint akinek fogalma sincs, hogy az ügyfélnek problémája van, az ügyfél próbálkozott náluk. Azért persze nem ússzák meg ilyen könnyen, folyamatosan nyaggatom gépkisasszonyt. Internet nélkül ugyanis félember vagyok, ez az én ablakom a világra, ez az én nagy lehetőségem, ez az én kifutóm, ahol nem kell babakocsit cipelni, ahol önmagam lehetek, vagy bújhatok akár más bőrébe is. Amikor pedig megunom, úgy csapom le a laptop tetejét, mint ahogyan más ember esténként hazaérkezve az ajtót vágja be.

Hát, úgy néz ki, én ma nemhogy becsapni, még kinyitni sem tudom a virtuális kiskaput.

A bejegyzés trackback címe:

https://panzej.blog.hu/api/trackback/id/tr772011633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panzej 2010.05.18. 09:01:24

Estére lett net:-) Aztán kis gondolkodás után felnyomtam. Aztán lehet, hogy egy óra múlva megint nem lesz.
Amúgy mindig word-ben írok, és aztán bemásolom ide.

Csipkebogyó 2010.05.19. 14:50:19

Ezt most annyira átérzem...piszkoskodik velem a mobilnet és majdnem elsírtam magam amikor úgy nézett ki, hogy nem tudom elindítani. És azon a mondatodon merengek, amit a cigis cikkben írsz, kiszabadulni az unalomból, bezártságból, mókuskerékből. Sehol máshol nem lennék szívesebben, mint itt, ezekkel a kicsi emberekkel és néha mégis támad ez az érzés, és ilyenkor elszégyellem magam...jó olvasni az írásaidat Panzej. Olyan "nem vagyok egyedül" érzés..
süti beállítások módosítása