Panzej 2010.04.21. 11:17

Taposómalom

Ütöm a laptop billentyűit a vasalódeszkán, és tudom, hogy megint elegem van. Megint torkig vagyok, megint elönt az életundor ahogy szétnézek magam körül, ahogy végignézek magamon, sajnálkozva, kívülről.

Egy jó dolog van ebben az egészben. Ömlenek a szavak, rovom a sorokat fáradhatatlanul, motivált vagyok. Mert ki kell törni valahogy, mert ha éppen nem futok el a problémák elől, akkor elébük megyek, és ez mindig a jobbik verzió, most például tök tudatosan alkalmazom.

L mondta jól, ki kell találnom, hol leszek tíz év múlva, és el kell kezdenem dolgozni rajta. A bajom csak az, hogy mindezt sokkal messzebbről kell kezdenem, mint bárki gondolná. Be kell fejeznem, le kell zárnom az önfeláldozást, a mindig csak másokra figyelést. Meg kell tanulnom magammal foglalkozni, egy kicsit magamért élni. Önzőnek lenni. Bajszot ragasztani, és férfiasan kezelni a háttérbázist. Elvárni, hogy valaki megcsinálja helyettem. És elképzelni, hogy nem, nem fog összeomlani nélkülem. Mert nem olyan fontos, nem olyan életbevágó, mint amilyennek én képzelem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panzej.blog.hu/api/trackback/id/tr351939442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nacsi 2010.04.22. 19:09:53

Kezdetnek lakkozd ki a körmöd. Tudod az mindig segít :-)

Magenta (törölt) 2010.04.23. 22:02:41

"L mondta jól, ki kell találnom, hol leszek tíz év múlva, és el kell kezdenem dolgozni rajta."
Enélkül a napok csak elszaladnak az ember mellett, a cél az jó dolog. :)

Meg a körömlakkozás és hajmosás.

animmam 2010.04.23. 22:19:15

Ki kell talaljam tiz ev mulva hol leszek. Mikor vegre beilleszkedek egy orszagba elkezdem valamilyen szinten beszelni a nyelvet, tovabb allunk. Igy most hogy?? :-) Asszem feladtam hogy valaha is nem a csaladomnak fogok elni, de titkon bizok benne, hogy itt talan annyi ideig maradunk, hogy belolem is lehet "alkoto" ember. Most is boldog vagyok, nem erzem a tiltakozast, lazadast, de ez masfajta boldogsag.

Panzej 2010.04.23. 22:29:11

Sziasztok!
Manó, igaz, igaz!!!
Animmam, sok ismerősöm szenved Hollandiában ugyanettől! Hogy továbbállnak, hogy magyarként nem kapnak munkát. De tudod, ha megtanulod az adott ország nyelvét, azzal egy másik országban szükség esetén sokra viheted! Addig meg, ha összejön, csináljatok még egy lurkót!:-))

Magenta (törölt) 2010.04.23. 23:29:41

animmamm, írj könyvet. :) Hány országban éltél eddig?
süti beállítások módosítása