Mirandával hetek óta tervezzük a randit. Ma véletlenül és kivételesen mindenkinek jó lett volna egy közös vacsi itt, nálunk.

Aztán két napja reggel Miranda elhaló hangon bejelentette, hogy reméli nem haragszom, de ő mégis kénytelen kihagyni a pénteki találkát. Kedves barátném ugyanis vacsora helyett inkább megszült. 3 kiló, kislány, Perla, egy hónappal a kiírt dátum előtt.

L persze rögtön bedobta magát és képes volt velem szemtelenül megnyugtató hangon azt közölni, hogy ne aggódjak, azért nem főzök én olyan rosszul, hogy vacsora helyett ő is  inkább szülni menjen.

Mondjuk, ha ez egy komolyabb opció lenne, akkor azért kíváncsi lennék. És biztosan többször kerülne kozmás kaja az asztalra, csak azért, hogy végre lássam: milyen is az, amikor egy férfi szül??

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panzej.blog.hu/api/trackback/id/tr143147346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása