Panzej 2011.05.08. 22:58

Névmizéria

Egész este a gyerek nevén agyaltunk. Vadabbnál vadabb ötletek merültek fel, oda-vissza zongoráztunk a családfákon, aztán sutba dobtuk az egészet azzal, hogy most kivételt teszünk. Most aztán olyan név lesz, amilyen még nem volt. Új ágat indítunk. Aztán ezt a gondolatot is sutba dobtuk. És most megint ott tartunk, ahol két órával ezelőtt.

Azért annyi eredménye maradt a dolognak, hogy néhány név továbbra is ott motoszkál a fejünkben. Ilyen például a Dénes, amely az utónévkönyv szerint: "Dionüszosznak ajánlottat jelent. Dionüszosz a bor és a szerelem istensége - egyben a tivornya és a vad kicsapongások jelképes megtestesülése is."

Hát igen, khm, azt hiszem nálunk is, velünk is valami egészen hasonló történt. És ahogy elnézem a hasamat, nem is olyan jelképes ez a bizonyos megtestesülés...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panzej.blog.hu/api/trackback/id/tr772888683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

verocs10 2011.06.07. 15:02:24

Ja, és még annyit, hogy a Dénes szuper név, ha annál maradtatok végül.
süti beállítások módosítása