Panzej 2010.11.13. 23:39

Pokol Tüze

Miután Lackó egész nap be volt sózva az apja által vásárolt "Pokol Tüze Vastagkolbász"-tól, este kibontottuk. Becsapós egy cucc, mert csak akkor kezd csípni, mikor már nyeli az ember, de akkor elég rendesen. Lackó erre az első karika után rá is jött, pedig amíg csak rágta, igen nagy volt a szája. Ő az egész kenyerére ilyet kér. Aztán csak visszavett a hangjából, és inkább a mézes kenyér mellett döntött.

Nem így Palkó, aki két pofira zabálta a pokol tüzét. Még kenyeret sem evett hozzá, én pedig csak néztem büszkén, hogy azannya, micsoda Fehérlófia, míg L, a földhözragadt csak annyit fűzött hozzá ehhez az igazi, magyaros betyártempóhoz, hogy: - Na, az lesz majd a pokol tüze, amikor ez mind kijön..

Hát, mit mondjak, kíváncsi az nem vagyok..

A bejegyzés trackback címe:

https://panzej.blog.hu/api/trackback/id/tr722447215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyedi 2010.11.16. 22:53:47

Az finom nagyon :)
Az én fiam disznósajtot, meg kolbászt rágcsál kenyér nélkül, nekem már az is sok :)

Laliath 2010.11.17. 08:30:45

A lányom meg a vöröshagymát tolja magába körítés nélkül. Fene érti a kölkök ízlését :)

Krinya75 · http://en-mozaikok.blogspot.com/ 2010.11.18. 14:45:32

Az enyémek még versenyezni is szoktak, hogy ki bír több vöröshagymát megenni :)) Egyszer viszont a csípőspaprikával járt így a fiam, mint Lackó. Ette-ette, aztán csak vigyorgott, hogy ő ezt hogy bírja, egyszercsak elkezdett vörösödni a feje... Azt az ordítást utána :DDDDD
süti beállítások módosítása