Halkan mondom, mert amúgy mindenki nagyon szépen megette, kivéve Micit, de ő ugye semmit nem eszik meg szívesen, szóval csak halkan mondom, hogy ma sikerült egy olyan bűnrossz kaját rittyentenem, hogy ihaj. Komolyan, minősítetten negatív kulináris élményben volt részünk, de azért ezt is kedvesen letolták a kölkök, csak épp senki nem kért többet a kondérból.

A teljesség kedvéért: ma öt kölköm volt, abból kettő akkor is repetázik, ha vasszöget sütök meg csilipaprika mártásban, de mondom, ezt úgy látszik nehéz lesz überelni. Pedig jól főzök és jót, a leves pl. most is nagyon fincsi volt, de az utána következő gasztrozuhanás azért megviselt mindenkit.

Ez van, ha nincs idő főzni, kétpercenként egymás haját tépik, és ezt azt amazt kérnek tőlem, hogy csináljam meg, vegyem le, adjam oda, segítsek, vagy hadd segítsenek ők.

Én mindenesetre már ma este tudom, hogy holnap délben nem leszek éhes. A kölköket meg ugye nem kérdezi senki..

A bejegyzés trackback címe:

https://panzej.blog.hu/api/trackback/id/tr322248131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása