Ma délelőtt óta bizonyos tisztelettel figyelem Palkó futamodásait a meztelen térdein. Mert persze még nem jár, nem. Csak másfél kör volt, amit végig négykézlábaztam vele, de többé nem társulok, a térdeim sírnak, és kékek-zöldek a dühtől, hogy mit tettem velük, hogy micsoda helyre csavarozta őket a Jóisten. És hiába liheg mellettem Palkó, vidáman, hogy na, gyerünk mami, folytassuk, nem, nem. Vége kicsim. Vagy tudod mit? Állj most te föl egy kicsit, és gyere velem azokon a puha tappancsokon. Csak másfél kört.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panzej.blog.hu/api/trackback/id/tr302118039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

motymoty 2010.06.29. 12:51:37

Az is el fog jönni, csak nem másfél kör lesz. :)

OMara 2010.06.29. 13:00:30

Nem elég, hogy négykézláb próbálunk kedvet csinálni a felálláshoz, ezek az emberpalánták hihetetlen tempót is tudnak diktálni.:)
Persze a térdeink nem erre vannak kitalálva!!
Azaz egyidő után tényleg nem birjuk tovább, bármennyire is szeretnénk partnerek lenni ebben a "mókában".

Valóban nem érdemes sürgetni a gyerkőcöket, ők majd tudják mikor van itt az ideje annek, hogy elinduljanak.Onnantól kezdve , nincs többé megállás, amit te már két alkalommal is átéltél. Nekem csak egy lányom van, aki már 24 éves ,de a mai napig emlékszem ahogy elindúlt. Mi a földön ültünk és bizony anya és apa között a távolság eleinte hatalmas volt, és sokáig sirás és pottyanások jelezték a próbálkozásokat.

Én csak ezen a blogon követem Palkó fiatalúr életét. Nyilván voltak előzmények is amit "megörökitettél. Terhesség, szülés,....ezeket az irásaidat hol tudom elolvasni?

Ribizlee 2010.06.29. 16:10:07

barátnőm szokta mondani: az első 18 hónapban alig várja az ember hogy a gyerek elinduljon végre, és beszélni kezdjen. a következő 18 évben pedig azt, hogy üljön már le és fogja be a száját! :-)

nanemárrr 2010.06.29. 20:37:51

Panzej, a fiunk kb. 2 hete lett igazi felegyenesedett emberke. Azóta egy perc megállás nincs! Felpattan, kapkodja a virgácsait, már-már szalad. Ahogy kiveszem a babakocsiból, tűz! És persze az ellenkező irányba, mint amerre mennénk, vagy amerre szabad pl. autók miatt! Szóval lesz még hű meg ha nálatok is...bár nem mondtam neked újat! :)

nanemárrr 2010.06.29. 20:38:38

OMara, nem vagy porontyos? Mert ott megvannak Panzej terhesnaplói és a Palkó naplók is!

Panzej 2010.06.29. 23:12:04

Sziasztok!
Mara, a Porontyon beírod a keresőbe hogy Panzej 2008-tól és ott az összes cikk.
süti beállítások módosítása