Panzej 2011.03.21. 23:40

Felújítás

Talán nem emlegettem még itt vastagon szedett dőlt betűkkel, de február eleje óta az új lakás alaprajzán kotlunk meg kotkodácsolunk építész ismerőseinkkel. Szeretnénk a lehető legjobbat kihozni az éppen most véglegesnek szánt kis fészkünkből, így aztán gondos mérlegelésnek vetettünk alá minden falat és szobát, lehetőséget és funkciót, míg aztán a sok hümmögés hétvégére meghozta az eredményt, és most a frissen ropogós papírokkal végre hozzáfoghatunk. Nekiállhatunk megnyirbálni a szaniter és burkolóáruházak készleteit, szabadon sorozhatjuk a mesterembereket, miközben egyre-másra jelennek meg az ősz hajszálaink és rohamosan fogyatkozik a spórolt pénzünk.

Még csak az első kapavágásnál tartunk, de én már hulla fáradt vagyok. És egy ikerszülésbe lefogadom, hogy nem lesz itt költözés félgyerkőc érkezése előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://panzej.blog.hu/api/trackback/id/tr342760867

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Árazás 2011.05.04. 09:24:03

Az építkezési saga újabb mérföldkövéhez érkeztünk: A kivitelezőre nyilván nem bízhatjuk az ízlésfüggő elemeket, irány tehát a fürdőszobaszalon. Elég 1-2 lakberendezési magazint átlapozni már találkozunk az összes ilyen reklámmal. Felkerekedtünk tehát, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vakmacska 2011.03.25. 22:52:07

Halihó,
minálunk épp most végzett a világ legszerényebb, legszorgalmasabb, szépen, tisztán dolgozó, antialkoholista és nemdohányzó festő-mázolója, ha odaértek a melóval és szeretnétek ti is ilyet, az elérhetőséget szívesen átadom nektek.
Nem semmi amibe belevágtatok, én csak konyhát, spájzot, előszobát festettem-mázoltattam, de az se volt kevés rakodnivaló meg puculnivaló. Viszont most végre rend van a kamrában, és a római tálas meg bögréssütis szakácskönyveim is előkerültek, a karácsonyi, húsvéti főzős lapokkal együtt. Dejó.

Panzej 2011.03.27. 00:16:53

Borzalmas lesz. Tudom, és már a gondolat is előre lefáraszt.
Köszi a tippet, ha megérem a festést, akkor lehet, hogy elkérem a számot!
süti beállítások módosítása