Panzej 2010.11.20. 00:34

Péntek

Két napja egész jól vagyok. Itt-ott hányinger, de no hányás, jobb közérzet, még mindig lapos "pocak", de azért az emelgetés már kellemetlen, néha meg is fájdul tőle a hasam. Tegnap éjjel álmomban már szültem is, és amikor reggel felkelek, már nem úgy kelek, hogy jaj, mi is az a nagy probléma, ami miatt parázni kell? Hanem úgy, hogy nna, jön az újabb terhes nap, hová is megyünk ma a krambóval?

Ma egyébként fél napig Tom és Jerryt néztünk hármasban Palkóval a gyerekrendelőben, bár Palkó leginkább csak szomorkásan lógatta magát a karomban, vagy aludt, és csak úgy tüzelt a láztól. Két napja ilyen szegénykém, ma bevittem, mert panaszosan sírdogált, hogy nincs-e a fülével valami. Két és fél óra üldögélés után kiderült, hogy szerencsére nincs, viszont kaptunk spéci orrcseppet, vettem lázcsillapítókat is, és milyen jó, hogy kúpot, mert Palkó délután már a taccsot is kidobta. Egy kis Pokol Tüze is volt benne.

Klassz lesz a hétvége..

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panzej.blog.hu/api/trackback/id/tr562460428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyedi 2010.11.20. 00:50:51

Pont most kattintottam ide, hátha van valami új hír rólatok. De ez annyira nem jó :(
Palkónak jobbulást kívánok!
süti beállítások módosítása