Panzej 2010.10.13. 11:27

Perspektíva

Ez is a "majd ha megnyerem a lottót kisfiam" kategóriába tartozik. Természetesen.

Mennyivel egyszerűbb dolga van Angelina Jolie-nak! És mennyivel jobb dolga van Lackónak egy átlagos devecseri kisfiúnál..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Néha úgy elnézegetem Lackót, ahogy jön-megy a világban, és fogalma sincs róla, hogy mennyire jó dolga van, hogy milyen szerencsés, hogy már a születésével nyert egy kicsit a genetikai lottón.

Vegyünk csak olyan apróságokat, hogy európai, fehér bőrű szülőktől született, egy európai fővárosba, rendezett körülmények közé, egészséges fiúként. Mondhatunk bármit, férfiként jobban tudja formázni maga körül a világot, nem kell sakkoznia a gyerekvállalással, a gyeddel, persze a felelőssége megnő, de egy gondosan alapozott élet számára ez nem kell, hogy nagy probléma legyen.

És ezek még csak azok a dolgok, amiket úgy a születéssel "kapott". Mennyi, hány lépcsőt ugrott azzal, hogy az én gyerekem, és nem egy alkoholista, elvált anyáé, egy cigányasszonyé? Nem is tudja, persze, ahogy talán Angelina Jolie gyerekei sem tudják.

De a kis purdé, a sérült, szomorú lelkű, magányos kisgyerek, az tudja. Lackóra néz, és ott van a szemében.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panzej.blog.hu/api/trackback/id/tr832367703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása