Panzej 2010.09.08. 00:03

Ápdétolok

Ettetek már Norbi ápdétot?

Nos, hát ha nem, most akkor első kézből kapjátok az információt. Ma ugyanis a teszkót megjárván vala, a leértékelt áruk polcára behányt rengeteg lejárt baconszalonna és túró rudi alól kihalásztam Norbi egyetlen leértékelt vanília pudingját, és persze nem bírtam ki, hozzácsaptam még három rudolfot is, hadd örüljenek a kölkök.

Palkó már ott helyben örült, annyira, hogy a kasszához érve csak az üres, nyálas rudihüvelyt tudtam átnyújtani a pénztáros néninek, aztán hanyatt-homlok menekültünk, mert Palkó felfedezte a két tartalék pöttyöset, és éktelen reklamálással nyújtogatta kövér kis mancsait, szóval léptünk, meg téptünk, már amennyire az eső engedte, az oviba.

Itt véget is ér a mellékszál, pár órával később vagyunk. Bóbiskolok este tízkor az ágyban, mint aki egész nap a bányában gályázott, mikor egyszer csak bevillan a Norbi puding ínycsiklandozó, műanyag-homokozóvödör-sárga szine, és már kinn is vagyok a konyhában, és már a számban is a kiskanál. Szóval hallga, kedves feleim, mit tapasztalék vala. Az állaga, az leginkább a dermedt takonyhoz hasonlít, de azért nyelhető, már ha elvonatkoztatunk a hasonlattól. Íze az nem igazán van, talán egy kis édesítőszer fitogtatja magát benne, vaníliát a legjobb indulattal sem tudnak felfedezni az ízlelőbimbóim. És kábé ennyi is a dolog. Ja, még a tetején van valami hab, amihez ha hozzáérek, valahogy rögtön elmorzsolódik, eltűnik, szóval az csak valami dekor, ízét ennek sem éreztem.

És íme az összetevők:tejpermeátum, tej, 20% tejszín, módosított keményítő, savópor, búzakeményítő, fruktóz, édesítőszer (nátrium-ciklamát, aceszulfám-K), stabilizátorok (karragén és guárliszt), zselatin, emulgeálószerek, savanyúságot szabályozó, aroma, színezék.

Úgy el tudom képzelni Norbit, ahogy összerakta a pudingot. De azért egy kicsit több aromát még elbírt volna ez a cucc, te Norbi.

A bejegyzés trackback címe:

https://panzej.blog.hu/api/trackback/id/tr642279245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

motymoty 2010.09.08. 08:43:07

Bátor vagy. Én nem merném Norbi csodáit megkostolni. ;)

OMara 2010.09.08. 19:18:34

Valóban bátor nőszemély vagy!

Én csak egyszer vettem kezembe egy termékét, valami péksüteményféle volt Beleolvastam az összetevőkbe, ami tele volt "egészséges" édesitőszerrel és E-vel.
Nálam soha nem volt hiteles Nobi az összeollózott, mixelt tudományával. Ráadásúl ha jól tudom, semlmiyen szakirányú végzettsége sincs.
Ám annó ügyesen meglovagolta az emberek lustaságát és hiszékenységét. Azt hitték a népek, hpgy ha a Norbi féle koyvalékokat eszik, szinte semm perc alatt légiesenn karcsúak és egészségesek lesznek. Ettől lett szép vastag a bukszájuk Ám úgy tünik az ember hiszékenységnek is van bizonyos határa. Amikor Pados doktort rávette /fogalmam sincs mivel /és két tesztcsportot hoztak létre, állitólag a Nori tápot fogyasztó csoport 20 dekával többet fogyott egy héten, mint a Pados doktor féle csoport. Persze ez leginkább abból állt, hogy a Norbi csoport az idő egy részét a toaletten töltötte. Egy időben ételszállitó cégek menűjét hasonlitották össze önkéntes csoportok. A norbikaját fogyasztók, már a munkahelyükön is az idő nagy részét a vécén töltötték, majd otthon az estét is.
Most viszont úgy veszem észre, kicsit recseg-ropog a birodalom. Úgy tünik az emberek kezdik belátni, hogy a fogyásnak igen egyszerű a receptje,, azaz kevesebbet enni és többet mozogni.

Panzej!
Csak belekóstoltál ebbe a pudingba, vagy le is gyűrted, mert leirásod alapján nem lehetett nagyon étvágygerjesztő?
Nyugodt volt az éjszakád?:)

Ziebi 2010.09.10. 20:31:00

Szia Panzej,

nemrég tévedtem ide, és folyton visszajövök, jó téged olvasni. :)

Mi egyszer véletlenül vettünk egy Norbi baracklevet, csak otthon vettük észre hogy az, gondoltuk sebaj, legalább megnézzük milyen is az...egyrészt az minden volt csak nem baracklé, másrészt azt a hasmarsot amit attól kaptunk inkább nem részletezem :D
süti beállítások módosítása