Imádtam régen a kandi-kamerás műsorokat. A legnagyobbakat mindig akkor röhögtem, mikor a gyerek valami extrém helyen nekiállt bóbiskolni, csukta be a szemét, aztán gyorsan nyitotta tágra megint, igyekezett, de az álommanók csak lapátoltak, és egy perc sem tellett bele, a kölök feje a tányérban landolt - mondjuk.

Akkor még nem gondoltam, hogy ilyen élmények hamarosan nekem is megadatnak. Élőben.

Lackó:
Lackó
Mici:
Őt meg már ismeritek..

A bejegyzés trackback címe:

https://panzej.blog.hu/api/trackback/id/tr652193268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nanemárrr 2010.08.04. 12:53:52

:D A mi fiunk annyira nem alvós napközben, hogy esélytelen ilyen képeket készíteni, mert örülök, ha nagy kínnal az ágyában elalszik.

Ribizlee 2010.08.04. 13:52:31

le sem tagadhatod a pálinkás kenyeret! :-DDD

Leluti 2010.08.04. 20:26:32

Nagyon édesek!!!
Sajnos az én gyerekeim nem nagy alvók, így nem sok reményem van ilyen képek készítésére.
Az ágynál lábon állós változatot viszont én is láttam, unokaöcsém aludt így párszor.
A barátnőm fia viszont bárhol képes volt elaludni, akár úgy is, hogy a sütistálban volt a keze, mert az előző pillanatban még falatozott.

Paramami 2010.08.04. 22:38:43

Nagyon édesek a képek, különösen Mici tetszik, az azért mégis teljesítmény, hogy állva alszik:)))

Nekünk az elsőről vannak ilyen képek (fürdetővödörben, hintában), a második sajnos nálunk sem jó alvó, tehát esélytelen egy hasonló pillanat...

zuzmó 2010.08.05. 08:05:46

Nagyon édesek :))))

Nálunk a legkisebb annyira nem volt jó alvó, különösen az első 3-4 hónapban volt nagyon kimerítő a kisasszony, hogy a fentiekhez hasonló képeket leginkább rólam lehetett volna készíteni. Állva, ülve, főzés, vasalás közben, bárhol, ahol 5 percig csönd volt és nyugi, képes lettem volna elszunyálni. Az az időszak nekem szinte ködbe vész :)
süti beállítások módosítása