2010.04.14. 14:14
Gourmet
Sosem gondoltam volna, hogy idáig eljutunk. Palkót izgatja a kaja. Amikor ugyanis délben meglátja ahogy hozom a tányérkáját, már komolyan érdeklődve nyújtogatja a nyakát, hogy na, mi van benne? Mi a mai menü? És már a színéről eldönti, hogy jó képet vág hozzá, vagy csak ráncolja a homlokát. A narancssárgát például szereti, de a zöldnél kicsit mindig csalódott.
Ma homlokráncolós menü volt, mert lila kaját tettem elé, ami eleve gyanús, de azért volt rajta egy kis narancssárga feltét, ami jelenthet akár jót is, így megzavarodott kis hősünk megmaradt az óvatos homlokráncolásnál. Hiába mondtam neki, hogy nézd, Palkó, ez itt finom céklafőzelék párolt csirkével, sütőtökpürével bolondítva, á la mami, hiába. Palkó nem hatódott meg.
Aztán mikor megmagyaráztam neki, hogy higyje el, ezért a kajáért a Costesben komoly öldöklés folyna, azért engedett a finnyából, és duzzogva nekilátott.
Szólj hozzá!
Címkék: kaja étel hozzátáplálás ebéd palkó
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Utolsó kommentek