Panzej 2011.05.07. 07:36

Szundi helyett

Kíváncsi lennék egyszer egy olyan tudományos értekezésre, ami azt fejtegeti, hogy miért is kelnek a kölkök hétvégén hamarabb, akár órákkal hamarább a hétköznapokhoz képest.

Ez egyébként egy kiváló téma lehetne bizonyos unatkozó tudós csoportoknak, konkrétan ha a brit tudósok esetleg már kifogytak volna az értelmetlen projektekből, akkor hozzáfoghatnának ehhez is. Szerintem nem én vagyok az egyetlen szülő, aki érdeklődéssel olvasgatná a tudományosan alátámasztott magyarázatot.

Akár így szombat hajnalban, alvás helyett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panzej.blog.hu/api/trackback/id/tr392884361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IxChel 2011.05.07. 16:26:43

Hát ez engem is érdekelne. Legyenek kedvesek a tudós urak és hölgyek hozzávenni a témához, hogy mi a jó francnak kel egy 10 hónapos kölök hajnali negyed hatkor, hogy már délelőtt 10-kor alvásmegvonásos-nyűgös legyen?
süti beállítások módosítása