Panzej 2010.08.30. 01:14

Alhatnék helyett

Mondja meg nekem valaki, miért vagyok ilyen harmatfriss éjjel egykor, mikor holnap megint hétkor kelek, és tegnap sem feküdtem le éjfél előtt? És mindeközben tudom, hogy holnap reggel alig fogok tudni kikászálódni az ágyból idegesen, álmosan fogom végigvinni a napot, harmincszor elhatározva magamban, hogy de igen, ma mindenképp lefekszem időben, aztán este megint mehetnékem, olvashatnékom, tévézhetnékem, ihatnékom, beszélgethetnékem, hisztizhetnékem, lelkizhetnékem, ehetnékem, internetezhetnékem, pizzát süthetnékem, arcápolhatnékom, bulizhatnékom, tervezgethetnékem, bármi, csak lefekhetnékem nem lesz.

Nem lehetne inkább valahogy fordítva? Mert ez így nem igazság.

A bejegyzés trackback címe:

https://panzej.blog.hu/api/trackback/id/tr142257667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

motymoty 2010.08.30. 08:58:31

Ez nálam is így van, nehéz az éjjeli baglyok élete. ;)

OMara 2010.08.30. 10:48:18

Amig nem mentem férjhez, bizony kakas voltam , minden nap ötkor keltem és már este tizkor ágybabújtam. Később az én uram még éjfélkor is tett-vett a lakásban. Én voltam a "vekkere", általában másnap kilenckor ébresztettem fel a munkahelyemről. Az együtt töltött évek, a közös munka és mittudoménmi, azonban megforditotta ezt a felállást.Neki szinte este nyolckor leragad a szeme, és már másnap reggel ötkor "kukorékol". Én viszont pont úgy viselkedek mit panzej,mindenféle indokot, elfoglaltságot kitalálok magamnak, csak, hogy ne kelljen lefeküdnöm. Persze másnap reggel igen morcos vagyok és nehezen tudok magamba életet lehelni, főleg agyilag.:)

panzej!

A beszélgetéshez, bulizáshoz,,és főleg a hisztizéshez/:)/ partner szükségeltetik, netán a férjed is bagoly?

Panzej 2010.08.31. 22:59:34

Mara, jaja. Ő a főbagoly. Én is miatta váltam bagollyá. Addig vártam rá minden este, hogy együtt menjünk aludni, míg aztán én is huhogni kezdtem.. ;-)
süti beállítások módosítása