- Kilós buli Combtájékon - egyre többen választják végleges leülepedési helyükként Panzej combját. Kollégánk a helyszínről jelentkezik.

Kapcs, kapcs. Hamvas Combtájék látható, igen terjedelmes domborulatokkal. Vidám riporter sziporkázik a kamera túlsó végén:

- Mint arról már kedves nézőink értesülhettek, ide, Combtájékra a meglévő három kiló mellé az elmúlt négy, gyerekmentes nap alatt további három kiló csapódott. Hogy csináltátok, fiúk?

- Ó, igazán könnyű volt. Ez a némber éjszaka pizzát süt, eldugott csokikat zabál fel, mindehhez Camparit vedel, szinte hívogatott minket.

- Igen, - bólint Mr. Második Kiló elégedetten, - nekem pár napja szóltak, hogy itt ez a nő, aki csak álmodozik a testmozgásról, és több hete nem volt képes egy gyümölcsöt sem letolni a torkán. Rögtön ugrottam, és milyen jól tettem! Igazán ideális alany, és a tapadási terület is csodálatos, jó a társaság, minden nap új kilókkal találkozom, szóval nincs mire panaszkodnom.

- És ön? Miss Harmadik Kiló? Ön hogy érzi magát itt, Combtájékon?

- Ez még csak a második napom, nagyon izgi, még mindig barátkozom a hellyel. De egyelőre tetszik, már telcsóztam a barinőmnek, hogy pakoljon, ez a hely lolcsi.

- Mindezzel én is csak egyet tudok érteni, és azt hiszem még vidámabb lesz mindenki, ha elárulom, hogy ma ebédre Panzej sztrapacskát csinált, úgyhogy igazán nem kell aggódnunk Combtájék jövője miatt. Kedves újonnan jött kilók, érezzétek továbbra is jól magatokat, a szó ismét a stúdióé.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panzej.blog.hu/api/trackback/id/tr622203888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása