Panzej 2010.05.23. 00:58

Egy klassz nap

Ma egy olyan igazi családi napunk volt. Reggel fél kilencig aludtunk, igen, mindnyájan, aztán gyors öltözés, röpke reggeli, és irány a Millennáris. Nagy élmény volt a kölköknek, volt Kolompos, játszótér, mesedarab, Lackó órákig halat fogott, aztán térdig el is merült a tóban, Mici pedig gurult, bukfencezett a füves dombocskákról. Fagyit ettünk, és a végén együtt futottunk a vihar elől. Hazafelé Palkó és Mici tátott szájjal hortyogott az autóban, Lackó pedig többször is elmondta, fülig érő szájjal, hogy "milyen izgalmas napunk volt". És én ennek úgy, de úgy örültem. Sosem gondoltam volna, hogy ekkora boldogságot tud okozni az, ha örülni látom a gyerekeimet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panzej.blog.hu/api/trackback/id/tr962024268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dortje 2010.05.23. 16:48:46

Mi is hallgattunk Kolompost tegnap, de mi messzebbre mentünk...Pécsre. :) És nekünk is hasonló volt a tegnap, az "ez egy jó nap volt ma!" fiam felkiáltással. Panzej! Ti nem mi vagyunk?!
süti beállítások módosítása