Panzej 2011.06.06. 23:56

Magány

Ülök a kocsiban és figyelem az utcát. Fáradt vagyok, bágyadt vagyok, vérnyomásom valahol a bokám környékén. Bambulok ki az ablakon, nézem a nőket, ahogy lustán vagy frissen, öregen, fiatalon vagy éppen kortalanul sétálnak, sietnek, vonszolódnak az aszfalton.

Színes ruhák, fekete göncök, csillogó bizsuk, papucsok és szandálok. Minden nő másképp lép, másképp csosszan, másképp tartja a a táskáját. Rövid meg hosszú hajúak, kócosak és jól fésültek. Nincs két egyforma, summázom magamban, aztán kiakadok. Óóóó, dehogynem. Valamiben nagyon is hasonlítanak. Kivétel nélkül mind, mind, mind egyformák, kapkodom a fejem, ahogy szeljük át a Deákot.

Mindegyiknek lapos a hasa.

Hátradőlök. Kissé nyomasztó, de nincs mese. Le kell vonnom a konzekvenciát.

Én vagyok az utolsó terhes nő egész Budapesten.

A bejegyzés trackback címe:

https://panzej.blog.hu/api/trackback/id/tr432963384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VLSZ (Világ Legjobb Szomszédasszonya) :-) 2011.06.07. 08:21:09

Szia Panzej!

Nyugi, lehet, hogy születésnapi ajándék lesz! :-D

És még egy repülő sem maradt fent, és egyetlen gyerek sem maradt még odabent. Te mondtad, hogy nálad minden gyerek ráhúz egy kicsit, már nincs sok hátra!

Hajrá, hajrá, hajrá!!

Aztán egy kicsit együtt babázunk! :-D

Puszi
süti beállítások módosítása