Panzej 2010.06.06. 23:20

Dicsekszem

Brékó brékó, itt a sportmelléklet! Örömmel jelentem, hogy ma úszóbajnokot avattunk a családban: Lackó, a família zsenge reménysége az úszóiskola háziversenyén 25 méteres hátúszásban első, mellúszásban második helyezett lett a korcsoportjában. Nem lacafacázott a gyerek, hatalmas önbizalommal iramodott neki és csinálta végig a versenyt, mint egy kis robot, miközben én majdnem elájultam az izgalomtól a lelátón. Olyan feszített izmokkal ültem, hogy estére nagyobb izomlázam lett mintha én úsztam volna végig a medencét a hős és bátor bajnok helyett, úgy ötvenszer, mondjuk.

Amúgy tündéri volt az összes kölök, volt, aki sírva úszta végig a távot, mert alig akart belemenni a vízbe, és volt olyan, aki megfutamodott, ám a végén mégis együtt tudott örülni a barátaival. Megható volt az a sok pici ember a nagy, széles sávokban, ahogy bátran csapkodnak a karocskák, és nem a helyezés a fontos, hanem az, hogy ott volt, hogy megcsinálta, sportszerűen, irigykedés, mérgelődés nélkül. Hatalmas közhellyel szólva, sokat tanulhatnánk tőlük mi, felnőttek.

Képes tudósítás a versenyről:

 

A hármas pályán kezdődött:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Öles karcsapásokkal szeli a vizet a jövő reménysége, pedig akadt, aki búvárruhában eredt a nyomába:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt pedig már közel s távol senki, Lackó nagy előnnyel csapott a célba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az érmek azóta is szerves részét képezik a bajnok életének, Lackó természetesen érmekkel a nyakában jött haza, érmekkel a nyakában vacsorázott, ment aludni, reggel azokkal kelt, és naná, hogy az oviba is magával vitte őket. Nincsenek illúzióim, pár napig még biztosan így járkálunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panzej.blog.hu/api/trackback/id/tr492061664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zuzmó 2010.06.07. 08:07:57

Nagy-nagy gratuláció az úszóbajnoknak!! :D

Ribizlee 2010.06.07. 14:34:05

gratula az ügyes nagyfiúnak!!! :-)

kész szerencse hogy mégsem ment világgá!

Dortje 2010.06.08. 14:45:37

Gratulálok Lackónak! Ügyes volt!

phoboss 2010.06.08. 16:14:37

Gratulálok a bajnoknak! :)

OMara 2010.06.08. 22:11:37

Gratulálok a bátorságához, és a remek helyezésekhez!!:):):)

korcsolya 2010.06.09. 13:52:00

Szuper, szuper! Nagy gratula, tlnyleg büszke lehetsz rá! :)))
süti beállítások módosítása